Look a la Brigitte Bardot

/
2 Comments
Daca vreodata ai vazut filmele celebre ale anilor '60-'70, care le aveau protagoniste pe Brigitte Bardot, Catherine Deneuve sau Sophia Loren si le-ai admirat coafurile cu volum, trebuie sa stii ca acum e momentul potrivit sa incerci asa ceva. Cand vorbim de moda retro nu vorbim doar despre fustele pana la genunchi, ample, plisate sau cu imprimeu floral, ci de un intreg look, care presupune si accesorii retro si o coafura pe masura.

Tapat, ondulat sau prins in coc, parul creeaza un look feminin, tulburator de sexy. Coafurile in stilul Brigitte Bardot se caracterizeaza prin doua suvite prinse la spate, cu un maxim de volum. Coafura "bufanta" reprezinta o alegere inspirata pentru acest an, deoarece noile tendinte in materie de hairstyling sunt asociate cu stilul retro. Practic, este o abordare moderna a unui stil care s-a impus de-a lungul timpului prin aspectul deosebit de sexy. Coafura in stil Brigitte Bardot face parte din categoria de coafuri pentru par lung si este recomandata femeilor care vor sa adopte un look sexy

Bentitele, fundele sau esarfele legate in par vor da un aer retro coafurii tale.Nu uita că pentru astfel de coafuri machiajul trebuie să accentueze ochii, aşa că foloseşte mascara din abundenţă şi joacă-te şi cu un eye-liner negru sau, dacă eşti blondă, cu unul brun închis.Ochelarii de soare cu rame mari, de plastic, îţi vor da la rândul lor un aer retro, extrem de agreat în acest sezon.

















You may also like

2 comentarii: