Waiting for Santa Claus

/
2 Comments

Bradul este impodobit - asa fashion cum numai noi stim sa-l impodobim - iar tot ce ne mai ramane de facut este sa-l asteptam cuminti pe Mosul cel batran sau tanar (dupa caz :)) ). Cu siguranta Mosul nu-l va ocoli pe cel care a fost cuminte anul acesta, iar surpriza de sub brad va fi una pe masura. Ca in fiecare an de Craciun, bradul este centrul acestui spectacol, iar hainele in care-l imbracam trebuie sa fie si ele actuale, in ton cu tendintele sezonului. Mall-urile reprezinta o adevarata sursa de inspiratie, decoratiunile de tot felul iti iau ochii inca de cum pasesti pe usile magazinelor, iar hainutele din lana sunt o adevarata binecuvantare pentru sufletele dar si trupurile noastre.
 Bluzita verde smarald de mai jos este preferata mea in acest sezon si nu doar pentru ca este crosetata de bunica mea, ci si pentru ca este foarte calduroasa si se potriveste de minune cu aceasta luna vesela. Este un cadou pe care l-am primit anul trecut dar care sunt sigura ca nu se va demoda niciodata.
Si pentru ca am fost cuminti si anul acesta... dar si pentru ca noi suntem niste fashion people desavarsiti, trebuie sa va anunt ca in curand vom avea un site special unde fiecare isi va putea urca pozele preferate: Lookool. Aici veti putea aratat tuturor cat de bine va pricepeti voi la asortat hainele din propria garderoba. Spiridusii mosului mi-au impartasit un secret pe care vreau sa vi-l impartasesc si voua:  la fiecare sfarsit de luna, cea mai originala tinuta, pe laga faptul ca va va transfora intr-un fashion icon veti mai fi si premiati cu cate o sedinta foto profi sau hainute colorate :D  
Inca putintica rabdare, sa se instaleze noul an, sa-si intre in drepturi si atunci vom avea si site-ul mult asteptat :D










Sweater: grandma
Jeans: H&M
Necklace: H&M





You may also like

2 comentarii: