Astazi mi-am zis, GATA, este timpul pentru bulgareala mult asteptata pe care intr-un final, iarna tarzie s-a hotarat sa ne-o ofere . Impreuna cu o prietena (Roxa), am hotarat ca este timpul sa iesim din cuibarele noastre, pntru a ne improspatam plamanii cu aerul curat... sau cat de cat curat al Bucurestiului. Desi afara temperatura era cu foarte multe grade - (minus), ne-am facut curaj, iar incet, incet am luat-o la pas catre destinatia de vis, parcul Ior. Printre nametii de jumatete de metru si vantul prea puternic pentru a te lasa sa privesti la 20 de cm in fata, singurii in afara de noi care isi faceau curaj sa iasa la "improspatare" erau cainii in cautarea unui adapost si oamenii ce se grabeau sa ajunga la serviciu( sau acasa)...Dupa luptele duse de noi cu vantul si nametii, intr-un final am ajuns si la destinatie unde eram asteptate de cateva ratuste zgribulite pe lac. Nu am putut rata momentul asa ca am inceput o adevarata "sesiune" foto unde singurele care au avut de suferit au fost mainile noastre, deoarece niciuna dintre noi nu vea manusi- proasta alegere. Dupa numai 20 de minute, timp in care efectiv ne-am congelat, am ajuns la concluzia ca cel mai bine ar fi sa ne intoarcem in casutele noastre calduroase, iar sesiunea foto sa o lasam pentru zilele ce urmeaza, asta numai daca vremea va fi mai prietenoasa cu noi. Priviti "sesiunea" foto:
















































































































































































Ca la fiecare inceput de an, designerii vin cu propuneri pentru sezoanele ce urmeaza, in cazul de fata, Primavara- Vara 2012. Se subintelege ca in anotimpurile calde, culorile predominante sunt albul, portocaliul, albastrul si toata paleta de culori vesele imbogatite cu o gama larga de imprimeuri  grafice si florale. Pentru ca stiu ca vreti sa fiti mereu cool si in pas cu moda, propun sa ne aruncam o privire peste imaginile de mai jos unde voi incerca sa comentez tendintele propuse de designe-ri...let's see.

Culorile pastelate ca rozul, albastrul si verdele, sunt printre vedetele sezonului, deoarece transmit eleganta, simplitatea si feminitatea celei care poarta o tinuta in aceste nuante delicate.

                                                                                           

Pantalonii albi, acestia pot fi purtati atat la o tinuta casual cat si la una mai eleganta, fiind perfecti pentru zilele sau serile toride de vara. Pot fi asortati cu absolut orice culoare, chiar si alb pentru o tinuta all white.


Culorile tari. Daca iti doresti sa iesi in evidenta, atunci iti propun culorile tari ca rosu, portocaliu si albastru, fiind ata de sexy si la moda incat nu ai cum sa te simti altfel decat, cea mai fashion girl.



Nuantele electrice Pentru cele mai curajoase dintre voi, recomand aceste tinute in nuante neon, pentru o aparitie de star. Rozul, galbenul, portocaliul si verdele fluorecente sunt cele mai bune exemple de astfel de culori.


Imprimeurile Majoritatea designerilor importanti, au adoptat in colectiile lor, printurile de toate felurile, de la cele florale si grafice pana la cele abstracte de care probabil nu ne vom mai satura sa le purtam in vare ce se apropie cu pasi repezi.


Animal printuri-le, nu puteau lipsi nici ele, bucurandu-se de un foarte mare succes si in sezoanele trecute. Daca in garderoba voastra nu exista cel putin un obiect vestimentar cu asemenea print, va sfatuiesc sa dati fuguta la magazin pentru a va achizitiona macar un exemplar cu acest print atat de indragit.







Imi plac la nebunie bijuteriile, iar de fiecare data cand am ocazia imi imbogatesc colectia de accesorii, pentru ca sunt singurele care pot scoate din banal orice tinuta. De curand am dat peste un site de bijuterii care mi-a atras atentia intr-un mod foarte placut, mai ales pentru ca este vorba despre un site romanesc cu designeri de-ai nostri bineinteles. Site-ul despre care vorbeam se numeste DesignerCraft si este singurul magazin online din Romania care comercializeaza astfel de bijuterii numai bune de luat acasa sau facut cadou. Iata cateva imagini pentru a va face o idee despre ce vorbesc eu aici:

Coliere:







Cercei:                                                                                            



Inele:





Bratari: 







Mi-ar placea sa vad pe strada mai  multa culoare si personalitate in tinutele oamenilor pe care ii intalnesc. Poate ca pentru unii, moda nu este chiar cel mai important lucru, dar felul in care arati isi pune amprenta si pe starea ta de spirit, iar atunci cand ai o atitudine pozitiva, atragi oameni pozitivi. Asa ca nu ezita sa te imbraci cum simti, pentru ca Fashion is color and color is life ;)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

A mai trecut un an, un an in care eu pot spune cu mana pe inima ca am invatat din lucruri carora nu le dadeam prea mare importanta. Am invatat sa cred in visele mele fara a ma mai lasa influentata de parerile celor din jur, am invatat cat de important este sa profiti de ofertele din jur si ca nu trebuie sa le dai niciodata cu piciorul, am invatat sa fiu mai buna, mai sincera cu mine si cu cei din jurul meu si nu in ultimul rand, am invatat ca familia este cea mai importanta.
Pentru anul ce tocmai a sosit, imi doresc sa realizez tot ceea ce mi-am propus, fara a mai astepta ca totul sa-mi pice din cer. Acelasi lucru vi-l recomand si voua, ascultati ce spun cei din jurul vostru, dar faceti doar ceea ce credeti voi ca este bine. Niciodata sa nu-i lasati pe alti sa decida pentru voi, iar daca printre prietenii vostri se afla persoane pesimiste care va descurajeaza si nu cred in voi si in ceea ce puteti, atunci aceia nu se numesc prieteni, ci vampiri de energie, adica persoana care va fac si pe voi sa credeti ca nu sunteti in stare de ceva.
Anul acesta eu voi realiza absolut tot ceea ce mi-am notat in minte, pentru ca am tot ceea ce-mi trebuie si pentru ca pot!!! Sper ca si voi ganditi la fel despre persoana voastra.
        La multi ani si la multe realizari!!!