Se pare ca sezonul toamna/ iarna 2012-2013 vine cu numeroase colaborari din lumea modei. Fashion director-ul Vogue Japonia, Anna Dello Russo, sursa de inspiratie pentru blogeri de moda si fashioniste dn intreaga lume prin stilul extravagant si unic, si-a pus semnatura pe o colectie de accesorii pentru H&M, colectie ce vine sa confirme predilectia Annei pentru arta ornamentarii.

Pentru nevoile oricarei fashioniste veritabile, colectia cuprinde ochelari de soare dramatici, cu rame aurite in totalitate, lanturi si aplicatii in forma de animale, incaltaminte cu toc cui, de la sandale la cizme peste genunchi mulate si dominatoare precum si genti de voiaj cu aplicatii opulente.

Am dorit sa creez accesorii valoroase care sunt imposibil de gasit. Ca stil, stiu ca accesoriile sunt esentiale, reprezinta nota personala oferita oricarei tinute. Cu aceste articole, toata lumea se poate simti bine, transformand o zi obisnuita intr-un eveniment de moda fantastic, a spus Anna Dello Russo.

Preturi informative: cercei de la 89.90 RON, bratari de la 129 RON, ochelari de soare de la 159 RON, coliere de la 159 RON, clutch-uri de la 199 RON, sandale de la 499 RON, geanta de machiaj 399 RON, iar Trolerul acela superb costa 599 RON.

Accesoriile Anna Dello Russo for H&M vor fi disponibile publicului din Romania incepand cu data de 4 Octombrie, in magazinul H&M din Baneasa Shopping City.












Saptamana trecuta m-am intors in Gara de Nord, insa nu pentru a pleca, ci pentru a poza (again)...Am fost prezenta la sosirea in Gara de Nord Bucuresti a celebrului tren Orient Express. Luxosul tren parcurge o data pe an ruta Paris-Istanbul, readucand in memorie traseul celui mai cunoscut tren european, care pornea cu mai bine de 125 de ani in urma de pe peronul Garii de Est din Paris, spre Istanbul. Cele 17 vagoane din componenta trenului Orient Express sunt fabricate intre anii 1920 - 1930, sunt inscriptionate cu litere aurii si sunt restaurate respectand fidel garnitura care a circulat la inceputul secolului.
Oregula pe care trebuie sa o respecte pasagerii este cea a vestimentatiei, care trebuie sa fie similara cu cea din anii '20 - '30.




















Top: Atmosphere
Shorts: H&M
Accessories (bracelets, rings, earrings): H&M
Sunglasses: H&M
Shoes: Rodiana
Bag: SH
Ieri in saloanele nobile ale Palatului Ghika s-a deschis un nou concept store multibrand menit sa bucure viitoarele mirese. Boutique d'E-Mariage, caci despre el este vorba, are la baza o oferta completa si complexa, care se remarca printr-o multitudine de stiluri abordate in acest sezon de cei mai importanti creatori din Romania si din strainatate, in mod special rochiile de mireasa dar si rochiile de ocazie, precum si accesoriile pentru nunta (pantofi, voaluri, bijuterii, invitatii, etc.)
Dintre creatorii care isi expun rochiile in acest boutique se numara: Alfred Angelo, Alice Designs, Allure Bridal, Divina Sposa, Eddy K, Justin Alexander, Nicole Sposa, Rosemarie, Andree Salon, Calin Events, Cosmina Englizian, Creal Design, DeCosta, Doina Levintza, Ducessa, Princessa, Rhea Costa, Sposa di Gia, White Pearl.
Probabil cea mai importanta aparitie este cea a creatiilor celebrei Vera Wang, despre care sunt sigura ca nu mai are nevoie de nici o prezentare. Numeroase vedete de talie internationala au ales sa-i imbrace creatiile, fie pentru prezenta pe covorul rosu fie la propriile nunti: Mariah Carey, Victoria Beckham, Avril Lavinge, Jenifer Lopez, Sharon Stone, Hilary Duff, Uma Thurman, Kate Hudson si lista poate continua.
Boutique-ul se afla situat la Palatul Ghika din strada Doamna Ghika, fiind deschis intre 12.00 si 21.00.
Asadar, viitoarele mirese nu mai au de ce sa-si faca probleme in gasirea unei rochii de nunta deoarece magazinul are o oferta destul de variata.

















S-a terminat vara, s-a terminat vacanta impreuna cu concediile, soarele a inceput si el sa se calmeze, nu mai arde asa cum o facea in urma cu o saptamana- doua...Mirosul toamnei  se simte din ce in ce mai intens, iar dovada stau frunzele ruginii care se astern usor peste pamantul inca uscat de soare.
Asta este prima saptamana din Septembrie, prima saptamana de toamna, o toamna ce promite a fi cel putin la fel de interesanta ca vara ce tocmai a trecut. Si pentru a marca acest moment de tranzitie, am decis sa fac o vizita la Gara de Nord pentru a-mi lua la revedere de la "vacanta care pleaca cu trenul in Franta".



















                                              
                                                                Top: Asos
                                                                Pants: H&M
                                                                Shoes: Rodiana
                                                                Bag: SH
                                                                Sunglasses: H&M
                                                                Necklace: Stradivarius