Stilul londonez este unul care mie imi place foarte mult, iar palariile sunt un accesoriu foarte des intalnit in cultura lor. De mult timp imi doream o palarie Melon sau Browler, cum este cunoscuta in Anglia. Prima palarie de genul acesta a fost creata in 1894 de englezii Thomas si William Bowler pentru Edward Coke, fratele mai tanar al lui Thomas Coke, al doilea conte de Leicester. Acesta dorea o palarie tare si rotunjita pe care sa o poarte cand calarea. De altfel, de la numele acestuia, melonului i se mai spune si "billycock".
 Charly Chaplin este un alt nume caruia i se asociaza acest gen de palarie. Mi-a placut mult si m-am chinuit ceva pana am gasit-o. Intr-o seara, in timp ce ma plimbam cu un prieten prin Centrul Vechi al Bucurestiului, am zarit-o pe un panou alaturi de alte accesorii pe care o tanara le vindea. Bineinteles ca nu am putut pleca fara sa o cumpar, iar acum suntem nedespartite. Pe langa faptul ca este foarte practica, este si foarte usor de asortat. Este una din investitiile mele care a meritat si sunt foarte mandra de asta.




















Astazi am fost la evenimentul Puma Creative Factory, de care vorbeam saptamana trecuta, unde m-am intalnit cu foarte multa lume pasionata de arta. Fetele de la Arta nu Musca , Loredana Munteanu si Criss Dobrescu, au fost foarte dragute si au facut ca evenimentul sa se desfasoare impecabil. M-am intalnit si cu doua bloggerite simpatice: Alina de la Fashion Forward si Lumi de la Read my Mind  , iar impreuna ne-am exersat talentul in ale picturii :D
Cei pasionati de pictura, au realizat adevarate opere de arta si si-au personalizat tricourile intr-un stil cu totul special. Printre cei pasionati de pictura s-au gasit si amatori, asa ca mine, care au incercat sa realizeze ceva cat de cat frumos doar ca rezultatul nu a fost tocmai cel dorit.
A fost un eveniment interesant, interactiv, unde lumea chiar s-a implicat. Mi-a placut ca imaginatia ne-a fost pusa la contributie, iar cel mai talentat a fost premiat cum se cuvine. Mai jos am pus cateva tricouri care mie mi-au placut, iar primul este al meu...l-am pus ca sa-mi arat "talentul" :)). ..spatele a iesit mai interesant, iar in curand o sa pun poze imbracata cu el...deocamdata sta la uscat:))
Enjoy!






























Ce poate fi mai frumos intr-un weekend de toamna, decat o zi insorita de duminica care sa-ti aminteasca de vara ce tocmai a trecut?...Da, e ciudat ca suntem in luna lui octombrie, iar soarele si vremea frumoasa de afara iti permite sa te imbraci ca de vara. Calendarul este singurul care aminteste ca mai sunt doar cateva saptamani pana la Craciun...care dupa cum se arata, va fi unul cald fara prea multa zapada.
Dintre prietenele mele, eu am fost cea mai putin imbracata...am zis sa profit de soare...poate poate ma mai prinde si pe mine bronzul un pic:))) Mi-am ales o tinuta lejera, perfecta pentru o dupa-amiaza de duminica, iar parcul Mogosoaia a completat perfect sfarsitul de saptamana. Sa speram ca si inceputul de saptamana va fi la fel de frumos si relaxant :)

























Shirt: LJR
Shorts: H&M
Shoes: MeiMei
Bag: India
Sunglasses: H&M
Necklace: MOA






Dupa lansarea cu succes a initiativei PUMA THE CREATIV FACTORY in noiembrie 2010, prin care consumatorii isi puteau personaliza online perechea de pantofi dorita, a urmat apoi editia limitata de jachete personalizate T7 BY AKCENT. De aceasta data, Puma vine cu o noua provocare si isi extinde povestea designului personalizat cu LOVE THY PLANET.  De aceasta data, Puma a realizat un parteneriat cu Lumi si Wildlife Works care este lider mondial REDD+ (Reducing Emissions from Deforestation and Degradation), companie specializata in dezvoltarea si implementarea proiectelor de acest gen: reducerea emisiilor de carbon, rezultate din defrisarea padurilor si alterarea mediului inconjurator.
Tricourile Creative Factory sunt produse de angajatii Wildlife Works si sunt din materiale textile produse din bumbac organic si bumbac fair-trade.
Pe site-ul www.puma.com/lovethyplanet , PUMA ofera oamenilor posibilitatea sa incarce poze cu ceea ce iubesc la planeta noastra si cu ceea ce ar vrea sa conserve. Participantii vor avea ca sursa de inspiratie fotografii incarcate de Alex Galmeanu, dar si de ambasadorii din celelalte tari. La evenimentele PUMA Crestive Factory, participantii vor putea sa printeze pe tricouri sau pe genti una din aceste fotografii sau altele pe aceeasi tema, fotografii realizate de ei, sau vor putea picta direct, folosind Inkodye®, un colorant-vopsea produs de Lumi, colorant ce se activeaza la lumina naturala a soarelui. Acest proces revolutioneaza intreaga industrie fashion de DoItYourself. Inkodye®, singura vopsea din lume sensibila la lumina, isi dezvolta culoarea in lumina soarelui, facand posibil pentru oricine sa-si printeze fotografiile pe textile, pentru a crea un produs fashion unic
 
Evenimentul PUMA THE CREATIVE FACTORY - LOVE THY PLANET va avea loc in Club Oxigen, Mall Sun Plazza, pe data de 25 octombrie 2012, incepand cu ora 11:00, fiindca avem nevoie de lumina soarelui. Cei prezenti vor avea parte de o serie de actiuni artistice: sculptura, pictura, origami, colaje, fotografie, arta grafica si un moment muzical. Cea mai importanta surpriza este un concurs dedicat celor creativi vor primi cate un tricou PUMA Creative Factory  pe care il vor putea personaliza cu ajutorul unor cerneluri biodegradabile ce se activeaza la soare. Cel mai inventiv, va pleca acasa cu suma de 2000 euro. Participantii se vor bucura si de alte premii, aricole vestimentare si surprize, marca PUMA.
Cei care doresc sa participe sunt rugati sa trimita un email la adresa cristinafdobrescu@gmail.com (impreuna cu numele si un numar de telefon).
Va astept cu drag!




Weekendul trecut am mers, impreuna cu cateva prietena, la Palatul Mogosoaia. O atmosfera minunata, vremea a tinut si ea cu noi facandu-ne sa ne simtim ca in mijlocul verii. In scurta, dar placuta noastra plimbare, mi-au atras atentia cateva persoane care ieseau dintr-o incapere a Palatului. Curioasa din fire am zis sa intru sa vad ce se petrece acolo si....surpriza: Am dat peste o doamna, pe numele ei Victoria Zidaru, care realizeaza adevarate opere e arta: rochii din canepa si in. Nu am pierdut momentul si m-am apucat sa le fotografiez deoarece mi s-au parut geniale. Cat despre doamna Victoria nu stiam nimic...noroc cu Google search. Asa am aflat ca dansa, impreuna cu sotul, Marian Zidaru, sunt printre cei mai cunoscuti pictori si sculptori contemporani de la noi. Acestia au castigat numeroase premii atat in tara cat si in strainatate, iar pe langa toate acestea, au realizat si zeci de expozitii personale si sunt foarte cunoscuti si in afara granitelor tarii noastre. Dupa ce am aflat aceste detalii, m-am simtit si mai mandra de pozele facute si de fapul ca am avut onoarea sa o cunosc pe aceasta doamna simpla, modesta si talentata.