In ultima mea zi acasa am rugat-o pe mami sa ne plimbam putin prin padure deoarece imi era tare dor sa simt mirosul proaspat, aerul pur pe care doar aceasta ni-l poate oferi. Nu ma mai plimbasem prin padure de la terminarea liceului adica de acum 4 ani... Nu-mi vine sa cred ca a trecut atat de mult timp si inainte obisnuiam sa merg de cateva ori pe saptamana prin padurea care este la doar 300 de metri de casa mea. 
Chiar la intrare in padure se afla si stadionul echipei locale de fotbal dar din pacate am omis sa-i fac poze. Acolo mergeam aproape in fiecare seara sa alerg si tin minte ca ajunsesem la performanta de a da 10 ture de stadion cu o singura pauza. Acum daca dau una e bine :))
Oricum paduea, natura in sine este singurul loc in care imi gasesc linistea, in care ma eliberez de tot ce e rau si de unde imi iau energia. Am profitat de vizita mea ceva mai lunga acasa si am luat-o pe mami si pe matusa-mea la o plimbare relaxanta dar si la cules  flori de camp care mie imi plac atat e mult. 
Trebuie sa recunosc ca in scurta noastra plimbare prin padure am intampinat si unele mici probleme: insectele. Da, imi este frica de paianjeni, iar in padure sunt foarte foarte multi plus alte mii de insecte.  Chiar uitasem de acest amanunt inainte de a ma aventura la drum. Norocul meu a fost cu tenisi pe care-i aveam ca altfel ramaneam la marginea padurii:))) Oricum sunt sigura ca strigatele mele s-au auzit in toata padurea, iar daca se mai afla cineva la ora aia pe acolo cu siguranta s-a amuzat teribil :))
Dupa 3 ore cat a durat intreaga aventura, am reusit sa ma intorc acasa cu un cos plin cu flori dar si cu plamanii ceva mai curati :D 
Va recomand si voua ca macar o data pe saptamana sa faceti o plimbare scurta prin padurea de la marginea orasului sau chiar intr-un parc acolo unde aerul mai curat!


( Shirt: Atmosphere, Trousers: H&M, Sneakers: Mei Mei, Bag: H&M, Sunglasses: H&M )

Outfit 1


Prom Outfit 1




H&M sleeveless dress, 130 RON / Casadei platform pumps, 1.940 RON / ASOS studded handbag, 170 RON / Forever 21 bracelet jewelry, 23 RON

OUTFIT 2

Prom Outfit 2


Marchesa shift dress, 13.510 RON / Kristin Cavallari nude shoes, 390 RON / Yves Saint Laurent leather handbag, 3.365 RON / Valérie Egée golden bracelet, 6.085 RON


OUTFIT 3


Prom Outfit 3


Lela Rose black white dress, 4.040 RON / Zara ankle tie shoes, 170 RON / BCBGMAXAZRIA genuine leather handbag, 1.345 RON / Oasis knot earrings, 21 RON


OUTFIT 4
Prom Outfit 4


Marchesa dress, 16.895 RON / Ralph Lauren Collection , 2.010 RON / KOTUR , 1.335 RON




OUTFIT 5
Prom Outfit 5

Short dress, 205 RON / Carvela Kurt Geiger patent shoes, 200 RON / Clutch, 185 RON / Bracelet bangle

OUTFIT 6

Prom Outfit 6


RED Valentino frilly dress, 2.885 RON / Ted Baker real leather handbag, 510 RON / calinana silver charm bracelet, 355 RON

Mai este foart putin timp pana la Balul de Absolvire si  probabil multe dintre voi ati inceput deja sa va cautati tinuta pentru acea noapte speciala. Imi amintesc cum si eu ,in urma cu patru ani, cautam cu disperare o rochie in care sa ma simt dar sa si arat foarte bine.
Stiu prin ce stres am trecut si de aceea m-am gandit sa va sar in ajutor cu cateva idei de tinute sexi, lejere si cu bun gust. Sper sa va inspire tinutele alese de mine.
Spor la cumparaturi! :*
 Palatul CEC



 Muzeul ANTIPA

















Muzeul National de ISTORIE













Noaptea Muzeelor este cu siguranta cel mai asteptat eveniment cultural al anului. Nici nu este de mirare avand in vedere ca in Bucuresti sunt nu mai putin de 20 de muzee care iau parte la eveniment. Eu am reusit sa vizitez doar doua: Muzeul Antipa si Muzeul National de Istorie. Spre rusinea mea nu mai vizitasem un muzeu de foarte multi ani, iar faptul ca job-ul mi-a permis sa vizitez doua mari muzee fara a sta la cozile kilometrice, m-a bucurat foarte tare. As fi putut vizita si restul muzeelor si imi pare rau ca n-am facut-o dar nu m-am simtit prea bine. La anu' n-am sa mai ratez ocazia dar ma bucur tare mult ca am reusit sa vad expozitia The Human Body.Din pacate nu am avut voie sa fac poze acolo dar va spun sincer ca merita fiecare banut, iar luna viitoare cand o sa vina frete-meu pe la mine i-am promis ca o sa-l duc sa vada si el. In rest mi-au placut mult scheletul de Deinoteriul aflat chiar la intrare in muzeu.
La Muzel National de Istorie mi-au placut mult coroanele Reginei Maria, bratarile dacice dar si restul Tezaurului Romanesc. Cand am plecat am primit un bilet la expozitia Comorile Chinei unde vor putea fi vazuti  patru soldati de teracota si un cal, in marime naturala care faceau parte din inventarul funeral al Imparatului Quin Shi Huang. format din 8000 de soldati din lut ars devenit teracota.Acceste exponate au ramas intacte 2000 de nai pana sa fie descoperite de arheologi, in anul 1974, in centrul Chinei, in San Si. 
Pana ajung la acea minunata expozitie va las sa urmariti pozele de la cele doua muzee la care am fost noaptea trecuta.