Salopetele au cucerit iubitoarele de moda inca de pe vremea lui Elvis Presley, cand acesta isi facea aparitia pe scena in celebra lui salopeta alba. De atunci si pana astazi, acest obiect vestimentar a devenit tot mai raspandit fiind una dintre piesele de rezistenta in anotimpul cald.
 Pe mine aceasta salopeta neagra m-a cucerit  inca de cand a aparut in magazin, insa am tot amanat sa o cumpar, iar pana la urma au inceput reducerile. Am avut mare noroc ca am gasit exact marimea mea si asta desi marimile mici sunt primele care dispar in cand incepe sezonul reducerilor. Am inceput sa fac o mare pasiune pentru salopete si asta deoarece sunt foarte usor de purtat. Ziua le putem purta cu o pereche de sandale cu talpa joasa si un machiaj natural, iar seara o pereche de pantofi/sandale cu toc si un ruj rosu fac minuni. In ziua in care am facut fotografiile urma ca dupa sedinta foto sa merg la un eveniment ce tinea pana seara tarziu asa ca am ales tocurile si rujul rosu. Daca vedeti vreo salopeta care va place, nu ezitati sa o cumparati si asta deoarece nu se vor demoda niciodata.


Jumpsuit: Zara, Sandals: Zara, Bag: H&M, Necklace: H&M, Earrings: H&M
Photo: 




Tinuta nr.1


Back to school

Tinuta nr.2


Back to school 2

Tinuta nr.3


Back to school 3


Tinuta nr.4


back to school4



Pentru ca mai sunt doar cateva zile pana la inceperea liceului si cateva saptamani pana la inceperea facultatii, am ales sa realizez patru tinute diferite. Dupa cum se poate observa, toate cele patru tinute au ceva in comun. Este vorba despre a fi  putin mai indraznet. Au trecut de mult vremurile in care hainele pentru scoala erau simple si banale. Acum este momentul pentru cine n-a facut-o inca, sa ia atitudine si sa devina mai indraznet pentru ca hainele sunt cele care ne scot in evidenta. Oricine poate sa spuna orice dar primul lucru pe care il observam la cineva este tinuta, iar daca aceasta ne place, abia apoi incercam sa ne apropiem de omul respectiv pentru a vedea cum este el de fapt si ce gandeste. Pe tine care dintre cele patru tinute te reprezinta?